Partners Real Estate Futureproof | Blauwhoed, Yvonne van Mierlo

Geschreven door: Fay

26 mei 2020

Tussen 30 juni en 2 juli vindt Real Estate Futureproof (REF) plaats, een innovatieve online beurs waar vastgoedprofessionals virtueel samenkomen om te netwerken, kennis te delen en nieuwe projecten te promoten. Grote vastgoedpartijen partneren met REF, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om een keynote te geven, een virtuele beursstand te huren en rondetafelsessies te organiseren. Deze keer geven we aan het woord aan onze partner Blauwhoed, vertegenwoordigd door Yvonne van Mierlo, Directeur.

 

Wat was voor jou de belangrijkste reden om mee te doen aan de online beurs Real Estate Futureproof? 

Deze online beurs is slim en innovatief opgezet. Wij doen als Blauwhoed daarom ook graag mee! Events en beurzen gaan in deze periode niet door en ik verwacht dat ook in de toekomst beurzen een ander karakter zullen krijgen. Het is een mooi moment om ervaring op te doen met deze online beurs en leuk om als partner nu al mee te doen.

 

Real Estate Futureproof is in leven geroepen om er voor te zorgen dat, zelfs in tijden van lockdown, vastgoedprofessionals elkaar kunnen ontmoeten. Het is de allereerste online beurs van de wereld specifiek voor vastgoed. Wat vind je van dit initiatief?  

Super goed initiatief! Innovatief, waardevol voor in de coronatijd, maar zeker ook daarna.

 

Zou een virtuele beurs zoals Real Estate Futureproof wat jou betreft een terugkomend iets moeten zijn? En hoe zie je de toegevoegde waarde in combinatie met de offline beurzen en events? Is het mooi voor ernaast of een perfect alternatief voor een fysieke beurs? 

Deze virtuele beurs werkt veel beter dan een fysieke beurs, verwacht ik. Deelnemers kunnen efficiënter presentaties en sessies bijwonen. Zonder reistijd en vooral gerichter en inhoudelijk professioneler. Daardoor is het ook veel geschikter voor publieke partijen. Ik hoop dat die ook op grote schaal gaan participeren, zodat kennis nog beter en sneller wordt gedeeld.

 

Hoe bereidt jouw bedrijf zich voor op een online beurs? 

Bij deze online beurs vinden we als Blauwhoed juist de sterke inhoudelijke focus interessant. Dan is het ‘ontmoeten’ van mensen die een innovatieve bijdrage leveren aan thema’s zoals welzijn, woongeluk, co-creatie, data en communities. Dat vinden wij heel waardevol.

 

Leuk dat jullie op de volgende editie (30 juni – 2 juli) aanwezig zijn. Kan je alvast een sneak preview geven over wat jullie dan gaan doen? 

Nee 😊