Partners Real Estate Futureproof | REDDSTONE, Gerrit ter Braake

Geschreven door: Fay

26 mei 2020

Tussen 30 juni en 2 juli vindt Real Estate Futureproof (REF) plaats, een innovatieve online beurs waar vastgoedprofessionals virtueel samenkomen om te netwerken, kennis te delen en nieuwe projecten te promoten. Grote vastgoedpartijen partneren met REF, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om een keynote te geven, een virtuele beursstand te huren en rondetafelsessies te organiseren. Deze keer geven we het woord aan onze partner REDDSTONE, vertegenwoordigd door Gerrit ter Braake, Partner.

 

Wat was voor jou de belangrijkste reden om mee te doen aan de online beurs Real Estate Futureproof? 

De belangrijkste reden voor ons was om in contact te kunnen blijven en te komen met vastgoedprofessionals die wij van dienst kunnen zijn met REDDSTONE. In deze tijd kunnen wij als dienstverlener een verschil maken in het benaderen van de markt. Zo hebben wij dit recent gedaan met het bedenken en ontwikkelen van samenterugnaarkantoor.nl, om (ver)huurders te helpen met het “1,5 meter” gereed maken van de algemene ruimtes in hun kantoren.

 

Real Estate Futureproof is in leven geroepen om er voor te zorgen dat, zelfs in tijden van lockdown, vastgoedprofessionals elkaar kunnen ontmoeten. Het is de allereerste online beurs van de wereld specifiek voor vastgoed. Wat vind je van dit initiatief?  

In deze rare en onzekere tijden waar iedereen zich moet aanpassen is het mooi om te zien hoe ondernemers creatief omspringen met nieuwe ideeën en mogelijkheden. Wij vinden daarom de virtuele Real Estate Futureproof beurs een uitstekend initiatief. Waanzinnig hoe jullie je altijd weer weten aan te passen aan de bewegende markt en wereld om ons heen; getuige hoe snel dit project is opgezet.

 

Zou een virtuele beurs zoals Real Estate Futureproof wat jou betreft een terugkomend iets moeten zijn? En hoe zie je de toegevoegde waarde in combinatie met de offline beurzen en events?

Wij denken zeker dat het een toegevoegde waarde kan zijn als aanvulling op de vaste en traditionele beurzen in Europa. Zeker omdat het heel toegankelijk is voor iedereen om ‘even’ langs te komen en bepaalde onderwerpen te beluisteren of stands te bezoeken op een zeer efficiënte manier.

 

Hoe bereidt jouw bedrijf zich voor op een online beurs? 

Wij kiezen ervoor om geen afspraken te maken of vast te leggen. Wij denken namelijk dat het juist heel interessant is om nieuwe bedrijven en ondernemers te leren kennen, terwijl als je afspraken maakt je vaak toch in dezelfde kringen blijft rondhangen.

 

Leuk dat jullie op de volgende editie (30 juni – 2 juli) aanwezig zijn. Kan je alvast een sneak preview geven over wat jullie dan gaan doen? 

REDDSTONE zal een digitale rondleiding in onze dienstverlening geven zodat wij de bezoekers mee kunnen nemen in mogelijkheden die wij bieden in het in de markt zetten en digitaliseren van vastgoed. Wij zullen daarbij ook meteen mooie voorbeelden en cases laten zien.