Partners Real Estate Futureproof | NSI, Bernd Stahli

Geschreven door: Fay

23 juni 2020

Tussen 30 juni en 2 juli vindt Real Estate Futureproof (REF) plaats, een innovatieve online beurs waar vastgoedprofessionals virtueel samenkomen om te netwerken, kennis te delen en nieuwe projecten te promoten. Grote vastgoedpartijen partneren met REF, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om een keynote te geven, een virtuele beursstand te huren en rondetafelsessies te organiseren. Deze keer geven we het woord aan onze partner NSI, vertegenwoordigd door CEO Bernd Stahli.

 

Wat was voor jou de belangrijkste reden om mee te doen aan de online beurs Real Estate Futureproof? 

In deze periode waarin fysieke verbinding niet mogelijk is, is het toch essentieel om in contact te blijven met onze partners en kennis uit te wisselen. Real Estate Futureproof is de perfecte mogelijkheid daarvoor.  

 

Real Estate Futureproof is in leven geroepen om er voor te zorgen dat, zelfs in tijden van lockdown, vastgoedprofessionals elkaar kunnen ontmoeten. Het is de allereerste online beurs van de wereld specifiek voor vastgoed. Wat vind je van dit initiatief?  

We vinden het een innovatief en vernieuwend idee. Dat willen we graag stimuleren. Het is dé mogelijkheid om verbinding op te zoeken. En dat is momenteel op een andere manier niet mogelijk. Daarnaast verwacht ik dat we op deze manier een groter publiek bereiken.

 

Zou een virtuele beurs zoals Real Estate Futureproof wat jou betreft een terugkomend iets moeten zijn? En hoe zie je de toegevoegde waarde in combinatie met de offline beurzen en events?

Dat is een lastige vraag. Vooropgesteld zijn er natuurlijk al veel beurzen en evenementen, en is de kalender daardoor al goed gevuld. Ik zie de toegevoegde waarde van een virtuele beurs als Real Estate Futureproof vooral in de laagdrempeligheid. Het is niet per definitie een dagvullend programma: je kunt bewust kiezen voor sessies die voor jou relevant zijn. Dat is innovatief.

 

Hoe bereidt jouw bedrijf zich voor op een online beurs? 

We bekijken het programma uitgebreid: wie zijn er en welke seminars zijn voor ons interessant? Vervolgens zullen we ons op basis daarvan voorbereiden.

 

Leuk dat jullie op de volgende editie (30 juni – 2 juli) aanwezig zijn. Kan je alvast een sneak preview geven over wat jullie dan gaan doen? 

We organiseren een dynamische roundtable met als onderwerp Space as a Service. Dit onderwerp staat centraal bij elke beslissing die we bij NSI maken om de gezonde duurzame kantoren van de toekomst te creëren. We hebben de Engelse expert Antony Slumbers, partner bij Ditt Officemakers Mattijs Kaak en Global Head of Corporate Real Estate Strategy bij ING Nicolaas Waaning uitgenodigd. Head of Development Sten Karelse leidt de sessie. Zo brengen we een expert, een conceptbedenker, een gebruiker en een kantorenbelegger bij elkaar en verbinden we theorie en praktijk rondom dit interessante onderwerp. Je kunt deze roundtable volgen op woensdag 1 juli om 10.30 uur.