Partners Real Estate Futureproof | VORM, Daan van der Vorm

Geschreven door: Fay

3 juni 2020

Tussen 30 juni en 2 juli vindt Real Estate Futureproof (REF) plaats, een innovatieve online beurs waar vastgoedprofessionals virtueel samenkomen om te netwerken, kennis te delen en nieuwe projecten te promoten. Grote vastgoedpartijen partneren met REF, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om een keynote te geven, een virtuele beursstand te huren en rondetafelsessies te organiseren. Deze keer geven we het woord aan onze partner VORM, vertegenwoordigd door CEO Daan van der Vorm.

 

Wat was voor jou de belangrijkste reden om mee te doen aan de online beurs Real Estate Futureproof? 

Als VORM willen we altijd betrokken zijn bij vernieuwingen in de markt en willen we onze kennis delen met andere vastgoed professionals. Door met elkaar in gesprek te gaan komen we verder. Daar is Real Estate Futureproof een mooi podium voor.

 

Real Estate Futureproof is in leven geroepen om er voor te zorgen dat, zelfs in tijden van lockdown, vastgoedprofessionals elkaar kunnen ontmoeten. Het is de allereerste online beurs van de wereld specifiek voor vastgoed. Wat vind je van dit initiatief?  

Real Estate Futureproof is een mooi voorbeeld van innovatief omgaan met kennisdeling en elkaar ontmoeten in tijden waar dit op een andere manier geregeld moet worden. Een initiatief dat wij volledig toejuichen.   Real Estate Futureproof doet het gewoon en dat past bij wie wij zijn. Ook wij beginnen gewoon. Ook al is nog niet alles honderd procent zeker – wij kunnen het gaandeweg snel aanpassen als het moet. Zo word je wendbaar en kom je verder.

 

Tijdens de eerste editie op 16 april 2020 deden jullie ook mee. Kun je wat meer vertellen over wat jullie hebben georganiseerd en wat dit jullie heeft gebracht? 

Enkel deelgenomen als ‘bezoeker’.

 

Zou een virtuele beurs zoals Real Estate Futureproof wat jou betreft een terugkomend iets moeten zijn? En hoe zie je de toegevoegde waarde in combinatie met de offline beurzen en events?

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Een online beurs is een goed alternatief in deze tijd. Ik denk niet dat een online beurs een volledige vervanging zal zijn van een fysieke beurs. Het zal ‘in het nieuwe normaal’ een combinatie van de twee gaan zijn.

 

Hoe bereidt jouw bedrijf zich voor op een online beurs? 

Je moet weten wat er speelt in de markt en daarop anticiperen. Welke doelen streef je na? Er zit zoveel kennis in een bedrijf en dat wil je laten zien. Daarop moet je je voorbereiden. Wie is je doelgroep en hoe weet je ze te boeien? Je wilt tenslotte aansluiting hebben tussen je verhaal en de deelnemers.

 

Leuk dat jullie op de volgende editie (30 juni – 2 juli) aanwezig zijn. Kan je alvast een sneak preview geven over wat jullie dan gaan doen? 

Een online beurs is per definitie duurzamer dan een fysieke beurs. Wij zullen de deelnemers onder andere mee gaan nemen in onze groene visie. Verder zijn we natuurlijk trots op alles wat we doen en gaan we ons enthousiasme overbrengen. Dat weten we zeker. We nodigen iedereen uit om met ons in gesprek te gaan!