Startups en scaleups nemen massaal stand af tijdens virtuele vastgoedbeurs Real Estate Futureproof

Geschreven door: Fay

2 juni 2020

Inmiddels hebben 40 startups en scaleups zich aangemeld als standhouder voor Real Estate Futureproof (#REF). Standhouders hebben naast de mogelijkheid een virtuele beursstand te bemannen ook de mogelijkheid om rondetafelsessies te organiseren en 1-op-1 te netwerken.

#REF is de eerste online vastgoedbeurs ter wereld. Hier ontstaan verbindingen tussen vastgoedprofessionals, gemeenten en toekomstmakers in een tijd waarin grote fysieke ontmoetingen niet mogelijk zijn. De afgelopen dagen hebben veel startups en scaleups zich aangesloten bij het evenement. #REF heeft als doel om 5.000 vastgoedprofessionals bij elkaar te brengen van 30 juni t/m 2 juli. Besluitvormers komen drie dagen bijeen om kennis te delen, inzicht te verkrijgen in nieuwe trends en commerciële relaties op te bouwen. Het resultaat is een veilige manier van kennis uitwisselen en netwerken, geen CO2 uitstoot, geen materiaalverbruik, geen voedselverspilling en geen torenhoge kosten voor een beursstand.

Vastgoedjournaal heeft een aantal scaleups gevraagd wat ze vinden van #REF en waarom ze een stand afnemen.

Ferdinand Grapperhaus – CEO & Co-founder PHYSEE:

“We zijn allemaal op zoek naar de nieuwe normaal en het interessante is dat die nieuwe normaal er niet ‘is’ maar dat we die samen moeten creëren. Real Estate Futureproof is één van de weinige initiatieven die op die manier co-creëert aan de nieuwe invulling van events. Het event zorgt ervoor dat professionals door kunnen blijven gaan met het uitwisselen van nieuwe kennis, leuke kansen en ook kunnen blijven bouwen aan relaties en netwerken. Nog sneller dan het gat voelbaar was, is Wouter het met zijn team gaan opvullen en daar mag de industrie hen dankbaar voor zijn. Als PHYSEE doen wij mee omdat we willen blijven uitwisselen van informatie, gedachtes en mogelijkheden. We begrijpen ook dat het uitwerken van het verdienmodel net zo moet worden ge-co-creëert als de content en opzet van het event zelf. We doen ook daar dus graag aan mee.”

Thijs van der Burgt – CEO & Founder Office App:  

“Nu we langzamerhand uit deze gezondheidscrisis komen, staat het terugkeren naar werk op de horizon. Totdat we een vaccin hebben is Covid-19 nog steeds een bedreiging. Daarom is het noodzakelijk om bedachtzaam, nieuwe veilige en creatieve manieren te bedenken waardoor we stappen kunnen zetten. Wij delen graag met de markt hoe Office App kan helpen om mensen weer veilig terug naar werk te laten gaan. Het geeft dan ook energie om te zien dat er in korte tijd een platform is neergezet wat ons de mogelijkheid geeft dit te communiceren.”

Ron Seesing, CCO & Co-founder Zig Real Estate:

“Bij deze nieuwe periode horen nieuwe initiatieven. Er ontstaan mogelijkheden om op een nieuwe manier met elkaar in contact te komen, kennis en ervaring uit te wisselen en inspiratie op te doen. Real Estate Futureproof is hier een voorbeeld van. De organisatoren van de beurs hebben de ideale manier gevonden om organisaties te informeren, inspireren en met elkaar te verbinden. En daar maken we graag onderdeel van uit.

Met onze deelname aan Real Estate Futureproof blijven wij mensen en organisaties ontmoeten om onze kennis en ervaring mee te delen. De online beurs biedt Zig Real Estate de mogelijkheid om organisaties mee te nemen in het verhaal over de weg naar een succesvolle digitale transitie. Welke impact, uitdagingen en kansen brengt deze transitie met zich mee, nu en in de toekomst?

Tijdens Real Estate Futureproof staat de digitale transitie van organisaties centraal. Er zijn verschillende organisaties die deze transitie nu doormaken, of die daartoe zullen worden gedwongen in de toekomst. In samenwerking met Sydney Brouwer, expert op het gebied van Klantgericht Leiderschap, staan we stil bij de positieve impact die deze transitie met zich meebrengt. Daarnaast nemen partijen als ASR en Bouwinvest plaats aan onze ronde tafels om hun ervaring met ons te delen.”

 

Jan Belon – CEO & Co-founder Openr:

“Het is belangrijk om in deze tijden scherp te blijven op nieuwe ontwikkelingen. Met Real Estate Futureproof wordt een nieuwe vorm neergezet om verder contact te kunnen blijven houden. Voor Openr is dit dé ideale gelegenheid om voor de online rondetafelgesprekken contacten uit te nodigen voor onze nieuwe product launch. Onze contactloze toegangscontrole oplossing is nu in deze tijd ook echt een goede fit voor veel kantoren, dus daar zetten we bij de online beurs vol op in.”

Aanmelden voor #REF kan GRATIS voor Vastgoedjournaal lezers via deze link!

De lijst met startups & scaleups die standhouder zijn tijdens REF:

 1. Area of People
 2. bGrid
 3. Blue Code Solutions
 4. Brivo
 5. Chapps
 6. Chess
 7. Crozzroads
 8. DeltaQ
 9. Eagle Eye Networks
 10. EnergetikaNL
 11. Finch Buildings
 12. Hero Balancer
 13. homeDNA
 14. Ingy
 15. iWell
 16. Kate Innovations
 17. Liftinzicht (sponsor hoofdpodium)
 18. Loft
 19. Mapiq
 20. Modulair Building Company
 21. MyPup
 22. Octo
 23. Office App
 24. Openr
 25. OSRE
 26. ParkBee
 27. Perfect Place
 28. PHYSEE
 29. R8Tech
 30. REDDSTONE
 31. S1MONE
 32. Smartvatten
 33. Studio Solarix
 34. TBQ
 35. The Urban Jungle Project
 36. Twinq
 37. Vendr
 38. VeroDigital
 39. White Lioness Technologies
 40. ZIG Real Estate